Koti > Ajankohtaista > Uutiset > Järvi-Suomen V...

Järvi-Suomen Valokuitu Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Kari Järvinen

Kari Järvinen aloittaa valokuituliittymiä, laajakaista- ja kaapelitelevisiopalveluita tarjoavan Järvi-Suomen Valokuitu Oy:n toimitusjohtajana 1.3.2024. Ennen nimitystään Järvinen on toiminut yhtiön operatiivisena johtajana.

Kari Järvinen seuraa tehtävässään Markus Tykkyläistä, joka siirtyy maaliskuun alussa pois Suur-Savon Sähkö -konsernin palveluksesta ja samalla Järvi-Suomen Valokuitu Oy:n toimitusjohtajan paikalta.

–Järvi-Suomen Valokuitu perustettiin vuoden 2023 alussa, ja vuoden lopussa käynnistimme internetpalvelut ensimmäisille asiakkaille. Palveluiden aloittamista on edeltänyt valtava työmäärä viime vuoden aikana. Kari Järvinen oli viime vuonna ratkaisevassa roolissa onnistuneen liikkeelle lähdön turvaamisessa. Luottavaisin mielin voin jättää yhtiön hänen käsiinsä, Markus Tykkyläinen kertoo.

–Markuksen johdolla on rakennettu vahva perusta Järvi-Suomen Valokuitu Oy:n liiketoiminnan onnistuneeseen käynnistymiseen. Nyt olemme siirtyneet seuraavaan vaiheeseen ja käynnistäneet palveluidemme johdonmukaisen markkinoinnin ja myynnin toiminta-alueemme kuluttajille, yhteisöille ja yrityksille, Kari Järvinen kommentoi.

Ensimmäiset markkinareaktiot ja asiakkaiden osoittama kiinnostus Järvi-Suomen Valokuidun palveluita kohtaan ovat olleet erittäin positiivisia.

–Minulla on vahva usko siihen, että onnistumme kasvamaan merkittäväksi alueelliseksi ja kasvolliseksi toimijaksi, joka tarjoaa laajakaista- ja kaapelitelevisiopalveluja sekä yritysten tietoliikenneratkaisuja asiakkaillemme, Järvinen kertoo.

Järvi-Suomen Valokuitu Oy on käynnistänyt valokuituliittymien tarjonnan lähes viidelläkymmenellä eri alueella Järvi-Suomessa. Verkkoa rakennettaessa hyödynnetään sähköverkon ja valokuituverkon yhteisrakentamista, ja Suur-Savon Sähkö -konsernilla on yhteisrakentamisen myötä jo nyt käytössään Järvi-Suomen alueen kattavin valokuidun runkoverkko. Laaja runkoverkko mahdollistaa nopeiden tietoliikenneyhteyksien toimittamisen myös haja-asutusalueille turvaamaan ja vahvistamaan alueellista elinvoimaa.


Järvi-Suomen Valokuitu Oy on 2023 perustettu Suur-Savon Sähkö -konsernin tytäryhtiö, joka täydentää Järvi-Suomen alueella olemassa olevaa vahvojen laajakaistayhteyksien tarjontaa. Yhtiö on ainoa aidosti maakunnallisessa omistuksessa oleva telecom-yhtiö Järvi-Suomen alueella. Järvi-Suomen Valokuitu toteuttaa konsernin perustehtävää: toimitamme luotettavasti palveluita asumisen, yritystoiminnan ja kausiasumisen tarpeisiin Järvi-Suomen alueella. Visionamme on elinvoimainen Järvi-Suomen alue, jonka kehittämisessä olemme aktiivinen tekijä.

www.jsvoy.fi