Koti > Yrityksestä > Työpaikat

Tervetuloa meille töihin!

Suur-Savon Sähkö on järvisuomalainen energiakonserni – teemme työtä paikallisen elinvoiman säilyttämiseksi. Konserniin kuuluvat sähkön siirto, kaukolämpö ja sähkön myynti. Liiketoimintojen tukena työskentelee vahva osaajajoukko esimerkiksi IT-, henkilöstö- ja taloustehtävissä.

Sähkön siirto ja kaukolämpö toimivat meille tutuissa, kauniissa järvisuomalaisissa maisemissa. Vahvasti kasvava Lumme Energia myy sähköä valtakunnallisesti ja panostaa erityisesti uusiin teknologioihin kuten aurinkosähköön. Suur-Savon Sähkö on Suomen kymmenen suurimman energiayhtiön joukossa.

Olemme asiantuntijaorganisaatio, jossa tehtäviä löytyy niin teknisen kuin kaupallisen alan osaajille. Kumppaniverkostomme on laaja. Jos olet kiinnostunut esimerkiksi työnjohdollisista tehtävistä, sähköverkkoasentajan tai lämmön tuotannon kunnossapidon tehtävistä, ota yhteyttä Elveraan. Jos olet kiinnostunut työskentelystä aurinkovoiman parissa, tarjoaa Solarigo uramahdollisuuksia.

Pidämme osaamista ja sen ylläpitämistä arvossa – siksi noin 80 työntekijällämme on mahdollisuus kouluttautua ja kehittyä.

 

Henkilöstöedut

Saavutamme hyvän tuloksen yhdessä

Käytössämme on tulospalkkiojärjestelmä, joka jakaa osan hyvin saavutetusta tuloksesta henkilöstölle. Koko vakituinen henkilökuntamme on järjestelmän piirissä.

Saamme virtaa liikunnasta

Edenred Virikekortin lisäksi tuemme yhtiön omia salivuoroja ja sähköyhtiöiden turnauksiin sekä erilaisiin kävely-, juoksu- ja hiihtotapahtumiin osallistumista. Lomaviikoilla -talvi- ja syysloma sekä pääsiäinen- henkilökunnalla on mahdollisuus vuokrata Vuokatista huoneistoja edullisempaan hintaan.

Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista

Työterveyshuollon tavoitteena on terveytesi ja työkykysi ylläpitäminen, edistäminen ja seuranta. Työterveyshuoltoomme kuuluu ennalta ehkäisevän työterveyshuollon lisäksi yleislääkäritasoinen sairaanhoito. Vakituisessa työsuhteessa oleva työntekijämme kuuluu lisäksi Suur-Savon Sähkön ottaman vapaaehtoisen, laajan terveysturvan piiriin.

Pidämme huolta myös ergonomiasta – kaikilla on sähköiset työpöydät – ja annamme mahdollisuuden työtehtävien mukaan etätyölle. Kannustamme myös henkilöstöämme hyödyntämään Cuckoo Workoutin taukoliikuntasovellusta, joka aktivoi työyhteisön hauskalla tavalla liikkumaan.

Kiinnostuitko työskentelystä meillä?

Lähetä meille avoin hakemus, jos etsit työ- tai harjoittelupaikkaa. Olemme sinuun yhteydessä, jos meillä on sinulle sopivia työtehtäviä tarjolla. Säilytämme hakemuksesi puoli vuotta

Lähetä hakemus »