Tervetuloa meille töihin!

Suur-Savon Sähkö on järvisuomalainen energiakonserni – teemme työtä paikallisen elinvoiman säilyttämiseksi. Konserniin kuuluvat sähkön siirto, kaukolämpö, sähkön ja aurinkoenergian myynti liiketoiminnat. Liiketoimintojen tukena työskentelee vahva osaajajoukko esimerkiksi IT-, henkilöstö- ja taloustehtävissä.

Koti > Yrityksestä > Työpaikat

Työpaikkaa etsimässä?

Kiinnostaako työskentely energia-alalla kauniissa järvisuomalaisessa maisemassa? Suur-Savon Sähkö -konserni ulottuu monelle energia-alan osa-alueelle, kuten sähkön myyntiin ja jakeluun, sekä kaukolämpöön ja muihin lämmitysratkaisuihin. Kumppaniverkostoomme kuuluvat esimerkiksi energiaverkoston ylläpito ja huolto. Tarjoamme myös mahdollisuuksia tehdä etätöitä. 

Suur-Savon Sähkö on Suomen kymmenen suurimman energiayhtiön joukossa. Olemme asiantuntijaorganisaatio, josta löytyy tehtäviä niin teknisen kuin kaupallisen alan osaajille. Koko konsernissa työskentelee noin 110 henkilöä erilaisissa tehtävissä.

Toimistot Suomessa

Vaikka meillä voi työtehtävien salliessa tehdä sujuvasti töitä myös etänä, on Suur-Savon Sähköllä tarjolla toimipaikkoja toimistotyöskentelyyn ympäri Suomen. Meillä tehdäänkin töitä aina Helsingistä Rovaniemelle:

Mitä meillä voi tehdä?

Suur-Savon Sähkössä eli konsernin emoyhtiössä työskentelevä henkilöstö toimii muun muassa seuraavissa tehtävissä:

  • Henkilöstöhallinto
  • Talous
  • Tietohallinto
  • Ympäristö- ja kiinteistöasiat
  • Viestintä
 

Lempeä Lämpö työllistää pääasiassa insinöörejä monipuolisiin tehtäviin. Tehtävät sisältävät polttoaineen hankintaa, lämpö- ja vesivoimalaitosten kunnossapidon ja investointien suunnittelua ja niihin liittyviä projektitehtäviä. Lempeä tarjoaa kehittämis- ja myyntitehtäviä erilaisiin lämpöratkaisuihin liittyen.

Järvi-Suomen Energiassa työskentelevillä henkilöillä on pääasiassa sähkötekninen koulutus tehtävien liittyessä sähköverkon strategiseen suunnitteluun ja rakentamiseen sekä verkon käytön ja kunnossapidon suunnitteluun. Töitä tehdään myös asiakkaiden palveluiden  ja tulevaisuuden sähkö- ja älyverkon kehittämisen parissa.

Lumme Energialla työtehtävät ovat pääosin sähkön ja aurinkoenergian myynnin ja markkinoinnin parissa. Lisäksi uudet energiapalvelut, aurinkosähkö ja sähköautojen lataus työllistävät teknisiä osaajia. Lumme Energia toimii valtakunnallisesti ja tarjoaa mahdollisuuksia työskennellä eri puolella Suomea. Jos olet kiinnostunut työskentelemään aurinkovoiman parissa, tarjoaa Lumme Energian tytäryhtiö Solarigo uramahdollisuuksia.

Laajassa kumppaniverkostossamme työskentelee sähköverkon suunnittelun rakennuttamisen ja rakentamisen asiantuntijoita. Lisäksi kumppaniyrityksissä työskennellään sähköverkon ja kaukolämpölaitosten kunnossapitotehtävissä, asiakaspalvelussa ja taloushallinnossa. Sähköverkon käyttö ja verkonvalvonta on keskitetty sähköyhtiöiden omistamaan yhtiöön, Enervaan. Sähköverkon ja lämpölaitosten kunnossapidosta vastaa Elvera.

Tutustu työntekijöihimme 

Viestinnän kesäharjoittelija 

Mikko Niskanen 

Myyntipäällikkö

Ossi Pöyry 

Tuotepäällikkö

Lauri Tiainen

Viestintäpäällikkö

Johanna Rautio

Henkilöstöedut

Käytössämme on tulospalkkiojärjestelmä, joka jakaa osan hyvin saavutetusta tuloksesta henkilöstölle. Koko vakituinen henkilökuntamme ja yli 6 kuukautta meillä määräaikaisesti työskentelevät ovat järjestelmän piirissä.

ePassi-kortilla tarjoamme liikunta- ja kulttuuriedun lisäksi myös hieronta- ja lounasedun. Tuemme omia salivuoroja ja kävely-, juoksu- ja hiihtotapahtumiin osallistumista. Talvi- ja syyslomalla sekä pääsiäisenä henkilökunnalla on mahdollisuus vuokrata Vuokatista ja Rukalta huoneistoja edullisempaan hintaan.

Työterveyshuollon tavoitteena on terveytesi ja työkykysi ylläpitäminen, edistäminen ja seuranta. Työterveyshuoltoomme kuuluu ennalta ehkäisevän työterveyshuollon lisäksi yleislääkäritasoinen sairaanhoito. Vakituisessa työsuhteessa oleva työntekijämme kuuluu lisäksi Suur-Savon Sähkön ottaman vapaaehtoisen sairaskuluvakuutuksen piiriin.

Pidämme huolta myös työskentelyn ergonomiasta. Jokaisella työntekijällä on sähköinen työpöytä ja annamme mahdollisuuden työtehtävien mukaan etätyölle. 

Hae työ- tai harjoittelupaikkaa

Lähetä meille avoin hakemus, jos etsit työ- tai harjoittelupaikkaa Suur-Savon Sähköstä, Lempeästä tai Järvi-Suomen Energiasta. Olemme sinuun yhteydessä, jos meillä on sinulle sopivia työtehtäviä tarjolla. Säilytämme hakemuksesi puoli vuotta.