Tervetuloa meille töihin!

Suur-Savon Sähkö on järvisuomalainen energiakonserni – teemme työtä paikallisen elinvoiman säilyttämiseksi. Konserniin kuuluvat sähkön siirto, kaukolämpö ja sähkön myynti. Liiketoimintojen tukena työskentelee vahva osaajajoukko esimerkiksi IT-, henkilöstö- ja taloustehtävissä.

Koti > Yrityksestä > Työpaikat

Työpaikkaa etsimässä?

Kiinnostaako työskentely energia-alalla kauniissa järvisuomalaisessa maisemassa? Suur-Savon Sähkö -konserni ulottuu monelle energia-alan osa-alueelle, kuten sähkön myyntiin ja jakeluun, sekä kaukolämpöön. Kumppaniverkostoomme kuuluvat myöskin esimerkiksi energiaverkoston ylläpito ja huolto. Liikkuminen konsernin sisällä on suosittua, joten uusien työtehtävien etsimisen ei tarvitse tarkoittaa maiseman vaihdosta. Tarjoamme myöskin etätyömahdollisuuksia työtehtävistä riippuen. 

Suur-Savon Sähkö on kymmenen suurimman energiayhtiön joukossa. Olemme asiantuntijaorganisaatio, josta löytyy tehtäviä niin teknisen kuin kaupallisen alan osaajille. Koko konsernissa työskentelee yhteensä 110 henkilöä erilaisissa tehtävissä.

 

Mitä meillä voi tehdä?

Suur-Savon Sähkössä eli konsernin emoyhtiössä työskentelevä henkilöstö toimii muun muassa seuraavissa tehtävissä:

  • Henkilöstöhallinto
  • Talous
  • Tietohallinto
  • Ympäristö- ja kiinteistöasiat
  • Viestintä
 

Lempeä kaukolämpö työllistää pääasiassa insinöörejä monipuolisiin tehtäviin. Tehtävät sisältävät polttoaineen hankintaa, lämpö- ja vesivoimalaitosten kunnossapidon ja investointien suunnittelua ja niihin liittyviä projektitehtäviä. Lempeä tarjoaa myöskin kehittämis- ja myyntitehtäviä uusiin lämpöratkaisuihin liittyen.

Järvi-Suomen Energiassa työskentelevillä henkilöillä on pääasiassa sähkötekninen koulutus tehtävien liittyessä sähköverkon strategiseen suunnitteluun ja rakentamiseen. Yrityksessä tehdään paljon kehitystyötä tulevaisuuden sähkö- ja älyverkon parissa.

Lumme Energialla työtehtävät ovat pääosin sähkön ja aurinkoenergian myynnin ja markkinoinnin parissa. Lisäksi uudet energiapalvelut, aurinkosähkö ja sähköautojen lataus työllistävät teknisiä osaajia. Lumme Energia toimii valtakunnallisesti ja tarjoaa mahdollisuuksia työskennellä eri kaupunkien konttoreissa. Jos olet kiinnostunut työskentelemään aurinkovoiman parissa, tarjoaa Lumme Energian tytäryhtiö Solarigo uramahdollisuuksia.

Laajassa kumppaniverkostossamme työskentelee sähköverkon suunnittelun rakennuttamisen ja rakentamisen asiantuntijoita. Lisäksi kumppaniyrityksissä työskennellään sähköverkon ja kaukolämpölaitosten kunnossapitotehtävissä, asiakaspalvelussa ja taloushallinnossa. Sähköverkon käyttö ja verkonvalvonta on keskitetty sähköyhtiöiden omistamaan yhtiöön, Enervaan. Sähköverkon ja lämpölaitosten kunnossapidosta sekä valvonnasta vastaa Elvera.

Tutustu työntekijöihimme 

Toimitusjohtaja

Arto Pajunen 

Myyntipäällikkö 

Ossi Pöyry 

Tuotepäällikkö 

Lauri Tiainen

Henkilöstöedut

Käytössämme on tulospalkkiojärjestelmä, joka jaa osan hyvin saavutetusta tuloksesta henkilöstölle. Koko vakituinen henkilökuntamme on järjestelmän piirissä.

Edenred Virikekortin lisäksi tuemme omia salivuoroja ja sähköyhtiöiden turnauksiin, kävely-, juoksu-, ja hiihtotapahtumiin osallistumista. Talvi- ja syyslomalla sekä pääsiäisenä henkilökunnalla on mahdollisuus vuokrata Vuokatista huoneistoja edullisempaan hintaan.

Työterveyshuollon tavoitteena on terveytesi ja työkykysi ylläpitäminen, edistäminen ja seuranta. Työterveyshuoltoomme kuuluu ennalta ehkäisevän työterveyshuollon lisäksi yleislääkäritasoinen sairaanhoito. Vakituisessa työsuhteessa oleva työntekijämme kuuluu lisäksi Suur-Savon Sähkön ottaman vapaaehtoisen, laajan terveysturvan piiriin.

Pidämme huolto myös ergonomiasta. Jokaisella työntekijällä on sähköinen työpöytä ja annamme mahdollisuuden työtehtävien mukaan etätyölle. Kannustamme myös henkilöstöä hyödyntämään Cuckoo Workoutin taukoliikuntasovellusta, joka aktivoi työyhteisön liikkumaan hauskalla tavalla.

Kiinnostuitko työskentelystä meillä?

Lähetä meille avoin hakemus, jos etsit työ- tai harjoittelupaikkaa. Olemme sinuun yhteydessä, jos meillä on sinulle sopivia työtehtäviä tarjolla. Säilytämme hakemuksesi puoli vuotta.