Koti > Strategia ja arvot

Strategia ja arvot

Perustehtävämme on toimittaa luotettavasti energiaa ja siihen liittyviä palveluita asumisen, yritystoiminnan ja vapaa-ajan tarpeisiin.

Tehtävä ja tavoite

 

Luotettavaa ja helppoa energiapalvelua

Suur-Savon Sähkön perustehtävänä on toimittaa luotettavasti energiaa ja siihen liittyviä palveluita asumisen, yritystoiminnan ja vapaa-ajan tarpeisiin. Olemme haastavan järvisuomalaisen toiminta-alueen paras ja kustannustehokkain osaaja, joka tuottaa erilaisia verkostoinfra- ja tuotantolaitosratkaisuja.

Elinvoimaa Järvi-Suomeen

Visiomme on tuoda elinvoimaa Järvi-Suomeen. Haluamme olla omalla toiminta-alueellaamme aktiivisesti mukana alueen kehittämisessä. Toimintamme perustuu kumppanuuksiin, joiden kanssa kehitämme Järvi-Suomesta entistä parempaa paikkaa elää ja asua.

 

Kohti hyvinvoivaa tietoyhteiskuntaa – digitalisaation visio

Tavoitteenamme on monipuolisen asumisen ja elämisen mahdollistava tietoyhteiskunta. Älykkäät energiaratkaisut tuovat kustannussäästöä ja tarjoavat uusia palveluita. Vahva tietoliikenneverkko mahdollistaa digitalisaation kehityksen.

Arvot

Arvomme ovat vastuullisuus, paikallisuus ja uudistuvuus.

Vastuullisuus

Kannamme vastuuta oman toimintamme lisäksi myös sidosryhmiemme toiminnasta. Meille työskentelevät ihmiset, luonnonympäristö ja  aluetalouden kehittäminen ovat asioita, joista välitämme ja joiden onnistumisen ja menestymisen eteen teemme töitä. Emme varasta tulevilta sukupolvilta vaan huolehdimme siitä, että Järvi-Suomessa on hyvä elää myös tulevaisuudessa.

Paikallisuus

Kaikessa toiminnassa tavoitteenamme on alueellisen hyvinvoinnin kehittäminen ja elinvoiman lisääminen. Olemme toiminta-alueemme merkittävä taloudellinen toimija vahvalla taseella ja noin 600 henkilötyövuoden työllistävällä vaikutuksella. 

Uudistuvuus

Katsomme tulevaisuuteen ja teemme jatkuvaa työtä kehittyäksemme. Etsimme yritystoimintaamme aktiivisesti elementtejä, jotka lisäävät elinvoimaa alueellemme.

Toimitusjohtaja kertoo arvoistamme

Katso video
Katso video
Katso video