Koti > Saavutettavuusseloste

Tämä on Suur-Savon Sähkön saavutettavuusseloste

Suur-Savon Sähkö Oy pyrkii takaamaan verkkosivustonsa saavutettavuuden digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain mukaisesti.

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua https://www.sssoy.fi  ja on laadittu 11.01.2021.

Palvelun saavutettavuuden on arvioinut sivuston tekninen toteuttaja.

Vaatimustenmukaisuus

Verkkosivusto täyttää saavutettavuusvaatimukset Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1:ssä esitettyjen vaatimusten tasoja A ja AA suurelta osin.

Ei-saavutettava sisältö

Verkkosivusto sisältää toimisto-ohjelmien tiedostoja (esim. doc, pdf), joista kaikki eivät ole saavutettavia.  Nämä ovat ennen 23.9.2018 julkaistuja tiedostoja, jotka eivät kuulu sovellettavan lainsäädännön piiriin. Tärkeimmät asioiden hoitamiseen tarvittavat liitetiedostot pyritään saamaan saavutettaviksi vuoden 2021 aikana.

Sivustolla on videoita joissa ei ole tekstityksiä. Videot on julkaistu ennen 23.9.2020 joten eivät kuulu saavutettavuusdirektiivin piiriin.

Osassa kuvista ja kuvallisista linkeistä saattaa puuttua tekstivastineet ns. ALT-tekstit. Pyrimme korjaamaan puuttuvat tekstivastineet sivujen päivittämisen yhteydessä.

Verkkosivustolla on lisäksi muiden ulkopuolisten tahojen tuottamia sisältöjä kuten STT:n tiedotteet. Nämä eivät ole organisaation itsensä tuottamia, rahoittamia tai valvomia, joten eivät kuulu lainsäädännön piiriin.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Sähköpostilla

johanna.rautio@sssoy.fi

Muilla tavoin

Soittamalla puhelin 010 210 4209

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000