Koti > Ajankohtaista > työpaikatUutiset > Haemme Pro grad...

Haemme Pro gradu- / DI-työntekijää

Suur-Savon Sähkö haluaa panostaa analytiikan ja BI-raportoinnin kehitykseen, joka mahdollistaa tarkempaa tiedolla johtamista ja paremman asiakaskokemuksen sisäisille sidosryhmille.

Tule kehittämään Suur-Savon Sähkön BI-raportointia ja luomaan uudenlaista analytiikan prosessia!

Haemme määräaikaiseen yhdeksän (9) kuukauden työsuhteeseen pro gradu- tai DI-työntekijää, jolla on vahva kiinnostus BI-raportointia, tietovarastointia, analytiikkaa ja pilviympäristöjä kohtaan.

Vastaat BI-raportoinnin kehittämisestä yhdessä ulkoisten ja sisäisten kumppaneiden kanssa sekä tunnistat nykyisen prosessin pullonkaulat ja laadit ehdotuksen uudelle prosessille. Lopputuloksena syntyy uusi toimintamalli, jonka avulla parannetaan BI-raportoinnin ja analytiikan kehityksen prosessia.

Haemme tehtävään esimerkiksi tietotekniikan, tuotantotalouden tai kauppatieteiden opiskelijaa, jonka opinnot ovat loppusuoralla. Tutkintosi voi olla esim. DI-, KTM-opiskelija tai vastaava. Etsimme henkilöä, joka on innostunut tiedolla johtamisen kehityksestä ja analytiikasta, ja näkee näiden potentiaalin liiketoiminnan johtamisessa. Arvostamme myös aikaisempaa opintojen aikaista työkokemusta, projektinhallinnan osaamista sekä ymmärrystä BI-raportoinnista.

Odotamme, että sinulla on erinomaiset viestinnälliset ja tietotekniset valmiudet sekä hyvä englannin kielen taito. Tehtävässä tarvitaan itsenäistä työotetta, kykyä tiimityöskentelyyn ja hyviä yhteistyötaitoja.  Ennen kaikkea haemme motivoitunutta ja kunnianhimoista henkilöä, jolla on halu viedä osaamisensa uudelle tasolle. Meillä on hybridityökäytäntöjen mahdollistamat etätyömahdollisuudet, mutta jos haluat työskennellä toimistolla, niin toimipiste sijaitsee Mikkelissä.

Tarjoamme todella mielenkiintoisen ja merkityksellisen palkallisen työtehtävän, jossa pääset vaikuttamaan työsi vaativuustasoon riippuen aikaisemmasta kokemuksestasi.

Lisätietoja tehtävästä antavat analytiikan yksikönpäällikkö Aki Kaapro p. 040 823 3765, parhaiten tavoitettavissa ma 26.02 klo 13–14 sekä ti 05.03 klo 12–13.

Jätä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään ke 13.03.2024 oheisen hakupainikkeen kautta.