Koti > Ajankohtaista > työpaikat > Haku päättyny...

Haku päättynyt -Tule kesäharjoittelijaksi Suur-Savon Sähkö Oy:n HR- ja turvallisuustiimiin!

Tule kesäharjoittelijaksi Suur-Savon Sähkö Oy:n HR- ja turvallisuustiimiin kehittämään sisäistä perehdytysmateriaalia sekä päivittämään ympäristö- sekä työterveys- ja turvallisuusjärjestelmän dokumentaatiota. Toimisit myös omien tehtäviesi ohella toimistopalvelussamme kesälomasijaisena.

Voit opiskella esimerkiksi ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa viestintä-, henkilöstö- tai turvallisuuspainotteisesti. Odotamme, että sinulla on hyvät viestinnälliset ja tietotekniset valmiudet sekä hyvä suomen kielen taito. Tehtävässä tulet tarvitsemaan myös itsenäistä työotetta, kykyä tiimityöskentelyyn ja hyviä yhteistyötaitoja. Ennen kaikkea kuitenkin haemme motivoitunutta henkilöä.

Toimipisteemme sijaitsee Mikkelissä, mutta meillä on etätyömahdollisuus työtehtävien sen salliessa. Jos tehtävä alkoi mukavasti kiinnostaa, jätä hakemuksesi CV:n kera 5.3.2023 mennessä.

Juuri sopivan kokoinen työpaikka sinulle

Meitä sähköläisiä on monenlaisia, insinööristä ekonomiin ja IT-arkkitehtiin. Meillä saat mahtavia työkavereita – kollegoita, jotka aidosti ovat oman alansa asiantuntijoita, sekä tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi itsesi mittaisissa työtehtävissä.

Tarjoamme sinulle ison talon monipuoliset edut yhdistettynä pienen talon rentouteen ja tunnelmaan. Liikunnan, kulttuurin ja hierontapalveluiden hyödyntämistä tuemme reilulla kädellä. Jos tahdot haastaa itseäsi, kustannamme osallistumismaksusi vuosittain yhteen hiihto- ja juoksutapahtumaan.

Suur-Savon Sähkö on Etelä-Savossa Mikkelissä päätoimipaikkaansa pitävä energiakonserni. Sähköläisiä on reilut 100 henkeä ympäri Suomea, Rovaniemeltä Espooseen. Meillä tehdään joustavasti etätöitä tehtävien mukaan, mutta meistä on aina mukavaa saada sinusta seuraa kahville toimistolla.