Koti > Ajankohtaista > Uutiset > Suur-Savon Säh...

Suur-Savon Sähkön toimitusjohtaja irtisanoutuu tehtävästään

Vuodesta 2016 Suur-Savon Sähkö -konsernissa emoyhtiö Suur-Savon Sähkö Oy:n toimitusjohtajana työskennellyt Markus Tykkyläinen on irtisanoutunut tehtävästään. Tykkyläinen siirtyy Suur-Savon Sähkön palveluksesta toisen yhtiön palvelukseen kevään 2024 aikana. Siihen saakka Tykkyläinen toimii normaalisti Suur-Savon Sähkön toimitusjohtajan tehtävissä.

”Kiitän toimitusjohtaja Markus Tykkyläistä hienosta panoksesta erityisesti yhtiön liiketoimintarakenteiden kehittämiseen ja kasvuun sekä uusien kannattavien liiketoimintamahdollisuuksien aktiiviseen hakemiseen. Markuksen aikana Suur-Savon Sähkö on panostanut sähkönmyyntiliiketoimintaan ja yhtiön omistama Lumme Energia Oy onkin kasvanut Suomen suurimpien sähkönmyyntiyhtiöiden joukkoon”, Suur-Savon Sähkön hallituksen puheenjohtaja Janne Laine kommentoi.

”Jokaisen organisaation ja yrityksen kehityskaaressa on eri vaiheita. Olen saanut viimeisen seitsemän vuoden ajan olla kehittämässä Järvi-Suomen alueen huoltovarmuutta sekä elinvoimaisuutta Suur-Savon Sähkö -konsernin liiketoimintoja kehittäen. Olemme myös kehittäneet konsernin liiketoimintoja siten, että kokonaisuudessamme on tasapaino vakiintuneiden liiketoimintojen ja uusien nousevien liiketoimintojen välillä. Koko konsernin näkymät tulevaisuuteen ovat hyvät, ja olen erityisen ylpeä henkilöstömme huipputason asenteesta sekä kyvykkyydestä. Teen toimitusjohtajuudesta luopumisen siirtymäajan täysipainoisesti töitä konsernin eteen, ja suhtaudun luottavaisesti Suur-Savon Sähkö -konsernin menestymiseen myös toimitusjohtajavaihdoksen jälkeen”, toimitusjohtaja Tykkyläinen kommentoi.

Suur-Savon Sähkön hallitus käynnistää toimitusjohtajan hakuprosessin.