Koti > Ajankohtaista > Uutiset > Kari Järvinen ...

Kari Järvinen valittiin Järvi-Suomen Valokuitu Oy:n operatiiviseksi johtajaksi

Kari Järvinen on nimitetty Järvi-Suomen Valokuidun operatiiviseksi johtajaksi 16.08.2023 lähtien. Koulutukseltaan hän on liiketoimintajohtamisen maisteri ja insinööri. Järvisellä on laaja työkokemus ICT- ja tietoliikennepalvelutehtävistä niin palvelutuottajan, kuin tilaajankin roolissa.

Järvisen nimitys Järvi-Suomen Valokuidun operatiiviseksi johtajaksi on eräänlainen paluu Suur-Savon Sähkö -konsernin palvelukseen, sillä Järvinen työskenteli vuosina 2020–2022 Suur-Savon Sähkö -konserniin kuuluvan Lumme Energian digitalisaatiojohtajana. 

”Valokuituverkkojen rakentamisen varaan rakentuva telecom-toimintamme on vahvassa kehitysvaiheessa. Kari Järvisen nimityksen myötä saamme erittäin laaja-alaisen osaajan, joka jo konsernimme aiemmissa tehtävissä osoitti korkean ammattitaitonsa. Pienessä organisaatiossa Karin laaja osaaminen ja ratkaisuhakuinen työskentelymalli saa paitsi tilaa, mutta tuo meille myös kilpailuetua”, toteaa Järvi-Suomen Valokuidun toimitusjohtaja Markus Tykkyläinen.

”Toisaalta teen paluun työurani alkulähteille ja samalla pystyn hyödyntämään kaikkea työurallani karttunutta kokemusta sekä osaamista digitaalisten palveluiden kehittämisessä”, toteaa operatiivisen johtajan tehtävässä aloittava Kari Järvinen.

Järvi-Suomen Valokuitu hyödyntää Suur-Savon Sähkö -konsernissa rakentunutta valokuidun runkoverkkoa toteuttaessaan tilaajaliittymiä koko Järvi-Suomen alueella. Ensimmäiset liittymät toimitetaan kesän 2023 aikana ja internetoperaattoripalvelut käynnistyvät elokuussa 2023.


Järvi-Suomen Valokuitu Oy on 2023 perustettu Suur-Savon Sähkö -konsernin tytäryhtiö, joka täydentää Järvi-Suomen alueella olemassa olevaa vahvojen laajakaistayhteyksien tarjontaa. Yhtiö on ainoa aidosti maakunnallisessa omistuksessa oleva telecom-yhtiö Järvi-Suomen alueella. Järvi-Suomen Valokuitu toteuttaa konsernin perustehtävää: toimitamme luotettavasti palveluita asumisen, yritystoiminnan ja kausiasumisen tarpeisiin Järvi-Suomen alueella. Visionamme on elinvoimainen Järvi-Suomen alue, jonka kehittämisessä olemme aktiivinen tekijä.

www.jsvoy.fi