Koti > Ajankohtaista > työpaikat > Haku päättyny...

Haku päättynyt -Tule meille kesäksi tekemään viestintää ja markkinointia!

Etsimme kesän ajaksi tiimiimme omatoimista ja näppärää viestinnän ja markkinoinnin kesätyöntekijää. Voit olla opiskelujesi alkuvaiheessa tai jo vähän pidemmällä, meiltä löytyy sopivaa tekemistä. Tulet osaksi pientä viestintätiimiämme, joka hoitaa konsernin eri liiketoimintojen viestintää. Tehtävää riittää, joten tahtoisimmekin ehkä juuri sinut kesäksi auttamaan ja oppimaan samalla uutta.

Edellytämme sinulta hyvää suomen kielen taitoa kirjoitettuna ja puhuttuna. Lisäksi työssäsi tarvitset hyviä viestinnällisiä ja tietoteknisiä valmiuksia. Sinulla on myös itsenäinen työote, kyky tiimityöskentelyyn ja mainiot yhteistyötaidot. Työtehtävämme aiheet pyörivät enimmäkseen energia-asioiden parissa, mutta sinulla ei tarvitse olla ennestään tietämystä energiasta, sitä karttuu tekemisen myötä. Eduksi työssäsi on Adobe CC -ohjelmistojen tuntemus ja kokemus valo- ja videokuvaamisesta.

Työtehtäväsi sisältävät erilaisten sisältöjen suunnittelua, toteutusta ja julkaisua verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan. Pääset myös osallistumaan verkkosivujen ylläpitämiseen ja jatkokehitykseen. Avustat myös muissa viestintätiimin tehtävissä, kuten tapahtumien järjestämisessä ja raportoinnissa. Toimimme pääasiassa Järvi-Suomen alueella, ja työhön kuuluu matkoja eri puolille aluetta sisältöjen perässä. Toimipisteemme sijaitsee Mikkelissä, mutta meillä on etätyömahdollisuus työtehtävien sen salliessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Johanna Rautio: sähköposti johanna.rautio(at)sssoy.fi tai puhelimitse 010 210 4209 17.2. klo 12–14. Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi CV:n kera 5.3.2023 mennessä. Haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuaikana ja teemme valinnan sopivan henkilön löydyttyä.

Juuri sopivan kokoinen työpaikka sinulle

Meitä sähköläisiä on monenlaisia, insinööristä ekonomiin ja IT-arkkitehtiin. Meillä saat mahtavia työkavereita – kollegoita, jotka aidosti ovat oman alansa asiantuntijoita, sekä tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi itsesi mittaisissa työtehtävissä.

Tarjoamme sinulle ison talon monipuoliset edut yhdistettynä pienen talon rentouteen ja tunnelmaan. Liikunnan, kulttuurin ja hierontapalveluiden hyödyntämistä tuemme reilulla kädellä. Jos tahdot haastaa itseäsi, kustannamme osallistumismaksusi vuosittain yhteen hiihto- ja juoksutapahtumaan.

Suur-Savon Sähkö on Etelä-Savossa Mikkelissä päätoimipaikkaansa pitävä energiakonserni. Sähköläisiä on reilut 100 henkeä ympäri Suomea, Rovaniemeltä Espooseen. Meillä tehdään joustavasti etätöitä tehtävien mukaan, mutta meistä on aina mukavaa saada sinusta seuraa kahville toimistolla.