Koti > Ajankohtaista > Uutiset > Tule kehittäm...

Tule kehittämään Suur-Savon Sähkön hankeosaamista ja projektinhallintaa

HAEMME YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ

HAEMME määräaikaiseen puolentoista vuoden (1,5 v) työsuhteeseen yksikönpäällikköä, jolla on vahva hankeosaaminen ja ymmärrys mm. EAKR-rahoituksesta ja Business Finlandin rahoitusinstrumenteista. Koulutuksesi olla esim. KTM, DI tai vastaava, jolloin taustasi mukaan muiden työtehtävien painotus voi olla joko digitalisaatioon tai toimintamallien kehitykseen. Emme vaadi aikaisempaa kokemusta projektiportfolion hallinnasta tai digitalisaatioprojekteista, mutta jos sellaista on, niin se on ilman muuta eduksi! Tulet sijoittumaan Tiedonhallinta ja digitalisaatio -toimintoon, joka muun muassa kehittää yhdessä liiketoimintojen kanssa uusia digitaalisia tuotteita ja palveluita sekä ylläpitää ja kehittää IT-palveluita.

VASTAAT hankeportfolion hallinnoimisesta, kehittämisestä ja johtamisesta. Tehtävässäsi tunnistat julkisia rahoitusmekanismeja ja tunnistat niiden soveltuvuuden liiketoiminnan hankkeille. Toimit tiiviissä yhteistyössä eri hanketoimijoiden ja liiketoiminnan kanssa. Koordinoit käynnissä olevia hankkeita ja aktiivisesti osallistut uusien hankkeiden käynnistämiseen. Tuet vahvalla hankeosaamisellasi liiketoiminnan hankeosaamisen kehittymistä.

Tehtävään liittyy myös toiminnon ja konsernin digitalisaatiopainotteisia kehitysprojekteja. Olet toiminnon johtoryhmän jäsen ja osallistut osaltasi toiminnon kehittämiseen. Osaamisesti ja taustasi mukaan tehtävään voi liittyä myös liiketoiminnallista tai teknologista konseptointia. Toimit myös projektiportfolion johtamisen eteenpäin vievänä voimana ja koordinoit sen kehitystä.

ODOTAMME, että sinulla on erinomaiset viestinnälliset ja tietotekniset valmiudet, vahva tausta hankerahoituksesta ja muusta julkisesta rahoituksesta sekä hyvä englannin kielen taito. Tehtävässä tarvitaan itsenäistä työotetta, kykyä tiimityöskentelyyn ja hyviä yhteistyötaitoja.  Ennen kaikkea haemme motivoitunutta, aikaansaavaa ja kunnianhimoista henkilöä, jolla on halu kehittää omaa vastuualuetta. Toimipiste on Mikkelissä ja lisäksi meillä on käytössä joustavat hybridityökäytännöt.

TARJOAMME sinulle alallaan tunnetun yrityksen monipuoliset mahdollisuudet ja edut sekä rennon ja mukavan työilmapiiriin. Olemme saaneet kahdesti Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen omassa sarjassamme. Arvostamme yrityksessämme vastuullisuutta, paikallisuutta ja kykyä uudistua.

Suur-Savon Sähkö on päihteetön työpaikka. Tähän liittyen työhöntulotarkastuksessa tehdään huumausainetestaus. Pyydämme Suojelupoliisilta suppean/perusmuotoisen turvallisuusselvityksen valittavasta henkilöstä (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).

LISÄTIETOJA tehtävästä antavat Milla Ratia p. 050 577 0703, parhaiten tavoitettavissa 6.5.2022 klo 10–11 sekä Laura Vuorinen 29.4. klo 15–16 ja 5.5.2022 klo 8-9.

Jätä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 22.5.2022 oheisen hakupainikkeen kautta

Suur-Savon Sähkö -konserni on monialainen energiakonserni, joka toiminta-alueellaan vastaa sähkön siirtoliiketoiminnasta ja kaukolämpötoiminnasta, sekä omistaa sähkön tuotantoa oman toimialueen lisäksi muualla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Konserniin kuuluvat myös sähkönmyyntiyhtiö Lumme Energia Oy ja sen tytäryhtiö Solarigo Systems Oy, joka tarjoaa aurinkovoimapalveluita. Konsernin liikevaihto on noin 350 milj. euroa ja henkilöstömäärä noin 110 henkilöä. Päätoimipaikkamme on Mikkelissä ja meitä Suur-Savon Sähkön ammattilaisia työskentelee Rovaniemeltä Espooseen. Meillä tehdään joustavasti etätöitä, mutta meistä on myös mukava tavata sinua toimistollamme. Lisätietoa: www.sssoy.fi