Koti > Ajankohtaista > Uutiset > Tule kehittäm...

Tule kehittämään Suur-Savon Sähkön hankeosaamista ja projektinhallintaa

HAEMME HANKEOSAAJAA

HAEMME määräaikaiseen puolentoista vuoden (1,5 v) työsuhteeseen henkilöä, jolla on vahva osaaminen julkisista hankkeista ja julkisesta rahoituksesta.

VASTAAT hankeportfolion hallinnoimisesta ja kehittämisestä. Tehtävässäsi tunnistat liiketoiminnalle soveltuvia julkisia rahoitusmekanismeja ja hankeyhteistyömahdollisuuksia. Toimit tiiviissä yhteistyössä eri hanketoimijoiden ja liiketoiminnan kanssa. Koordinoit käynnissä olevia hankkeita ja osallistut aktiivisesti uusien hankkeiden käynnistämiseen. Tuet vahvalla hankeosaamisellasi liiketoiminnan hankeosaamisen kehittymistä.

Taustasi mukaan muiden työtehtäviesi painotus voi olla digitalisaatiopainotteisissa kehitysprojekteissa, projektiportfolion hallinnassa ja koordinoinnissa, toimintamallien kehittämisessä ja liiketoiminnallisessa tai teknologisessa konseptoinnissa. Kokemuksesi ja osaamisesi mukaan mahdollista on myös osallistuminen toiminnon johtoryhmään sekä yksikönpäällikön -rooli.

ODOTAMME, että sinulla on vahva tausta hankerahoituksesta ja muusta julkisesta rahoituksesta, erinomaiset viestinnälliset ja tietotekniset valmiudet sekä hyvä englannin kielen taito. Koulutukseltasi voit olla esim. KTM, DI tai vastaava. Emme vaadi aikaisempaa kokemusta energia-alasta, projektiportfolion hallinnasta tai digitalisaatioprojekteista, mutta jos sellaista on, niin se on ilman muuta eduksi!

Tehtävässä tarvitaan itsenäistä työotetta, kykyä tiimityöskentelyyn ja hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja. Ennen kaikkea haemme motivoitunutta, aikaansaavaa ja kunnianhimoista henkilöä, jolla on halu kehittää omaa vastuualuetta. Tulet sijoittumaan Tiedonhallinta ja digitalisaatio -toimintoon, joka muun muassa kehittää yhdessä liiketoimintojen kanssa uusia digitaalisia tuotteita ja palveluita sekä ylläpitää ja kehittää IT-palveluita. Toimipiste on Mikkelissä ja lisäksi meillä on käytössä joustavat hybridityökäytännöt.

TARJOAMME sinulle alallaan tunnetun yrityksen monipuoliset mahdollisuudet ja edut sekä rennon ja mukavan työilmapiiriin. Olemme saaneet kahdesti Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen omassa sarjassamme. Arvostamme yrityksessämme vastuullisuutta, paikallisuutta ja kykyä uudistua.

Suur-Savon Sähkö on päihteetön työpaikka. Tähän liittyen työhöntulotarkastuksessa tehdään huumausainetestaus. Pyydämme Suojelupoliisilta suppean/perusmuotoisen turvallisuusselvityksen valittavasta henkilöstä (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).

LISÄTIETOJA tehtävästä antaa Laura Vuorinen p. 040 594 3489, parhaiten tavoitettavissa 18.5. klo 14–16 ja 19.5.2022 klo 8–10.

Jätä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 22.5.2022 oheisen hakupainikkeen kautta

Suur-Savon Sähkö -konserni on monialainen energiakonserni, joka toiminta-alueellaan vastaa sähkön siirtoliiketoiminnasta ja kaukolämpötoiminnasta, sekä omistaa sähkön tuotantoa oman toimialueen lisäksi muualla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Konserniin kuuluvat myös sähkönmyyntiyhtiö Lumme Energia Oy ja sen tytäryhtiö Solarigo Systems Oy, joka tarjoaa aurinkovoimapalveluita. Konsernin liikevaihto on noin 350 milj. euroa ja henkilöstömäärä noin 110 henkilöä. Päätoimipaikkamme on Mikkelissä ja meitä Suur-Savon Sähkön ammattilaisia työskentelee Rovaniemeltä Espooseen. Meillä tehdään joustavasti etätöitä, mutta meistä on myös mukava tavata sinua toimistollamme. Lisätietoa: www.sssoy.fi