Koti > Ajankohtaista > Uutiset > Lempeä Lämpö...

Lempeä Lämpö Oy sai uuden toimitusjohtajan

Lempeä Lämmön uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Jari Väyrynen 1.7.2023 alkaen. Suur-Savon Sähkön konsernirakennetta muutettiin 1.6.2023 siten, että lämpöliiketoiminta yhtiöitettiin tytäryhtiöön nimeltä Lempeä Lämpö Oy. Jari Väyrynen siirtyy johtamaan Lempeä Lämpöä. Väyrynen on toiminut Suur-Savon Sähkön liiketoimintajohtajana vuodesta 2021 vastuualueenaan tuotanto- sekä lämpöliiketoiminta. Lämpöyhtiön toimitusjohtajuuden ohella Väyrysen vastuulla säilyy emoyhtiöön jääneen sähköntuotantoliiketoiminnan johtaminen.

”Haluamme lämpöliiketoimintamme tulevaisuudessa toteutuvan vahva käytännönläheinen sekä toimintaympäristömme maaston muodot ymmärtävä ote. Väyryselle on työurallaan niin isommissa yhtiöissä kuin infrapalveluyhtiöissä kertynyt laaja-alainen ymmärrys lämpöliiketoiminnasta sekä kumppanuuksien rakentamisesta. Liiketoimintamme vahvan ytimen, kaukolämpöverkkojen, rooli tulee tulevaisuudessa monipuolistumaan, ja lämpöliiketoimintamme tulee laajenemaan niin kiinteistökohtaisiin ratkaisuihin kuin jäähdytykseenkin. Väyrysen innovatiivinen ote mahdollistaa meille nämä askeleet”, toteaa Suur-Savon Sähkön toimitusjohtaja ja Lempeä Lämmön hallituksen puheenjohtaja Markus Tykkyläinen.

Lisätietoja:

Markus Tykkyläinen, hallituksen puheenjohtaja, Lempeä Lämpö Oy, puh 050 596 5482

Jari Väyrynen, toimitusjohtaja, Lempeä Lämpö Oy, puh 050 454 6710