Haemme järjestelmäpäällikköä

Sinä digitaalisen ICT-kentän moniosaaja! Tule tiimiimme Suur-Savon Sähkölle Mikkeliin tukemaan liiketoimintojen digitaalisten tavoitteiden toteutumista.

Julkaistu: 8.8.2018 16.23

Haemme kehitysorientoitunutta ja liiketoimintalähtöistä järjestelmäpäällikköä kehittymään tiedon ja projektihallinnan ammattilaiseksi. Koska mikään ei ole tässä maailmassa valmista, tehtävä tulee muotoutumaan valittavan hakijan mukaan. Arvostamme aiempaa kokemustasi esimerkiksi seuraavilta alueilta: tietohallinto, järjestelmien ja palvelujen määrittely, hankinta, ylläpito ja tukipalvelut sekä niihin liittyvät sopimukset, projektien ja projektisalkun hallinta, tuotannon automaatio, toiminnanohjaus, taloudenhallinnan prosessit, tietovarastot, raportointi, business intelligence ja ylipäätään datan käyttö liiketoiminnan tukena.

Suhtaudut positiivisesti ja terveen kriittisesti digitalisaation tarjoamiin mahdollisuuksiin. Etsit tietoa, sparraat tiimin kanssa ja jaat mielelläsi osaamistasi tiimissä. Olet systemaattinen ja kykenet mallintamaan liiketoiminnan prosesseja. Haluat nähdä miten prosessit linkittyvät toisiinsa ja kytkeytyvät tiedon hallintaan ja tietovirtoihin. Vaikutat projektien onnistumiseen projektipäällikkönä tai projektiryhmän jäsenenä. Tulevaisuuden kehityssuunta voi olla joko tuotantoläheisten liiketoimintaprosessien tiedonhallinta tai konsernin yhteisten tiedonhallinnan prosessien kehittäminen.

Mikäli kiinnostuit, ole hyvä ja jätä hakemuksesi välittömästi tai viimeistään 19.8.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Arja Martikainen, Barona IT ti-to klo 13-15 p. 040 7621564 tai arja.martikainen(at)barona.fi.

Lue lisää ja jätä hakemus