Haemme hankintapäällikköä

Haemme hankintapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Mikkeliin.

Julkaistu: 16.10.2018 12.00

Konsernissa ei ole ollut kyseistä positiota aiemmin, mutta parhaillaan määrittelemme hankintastrategiaa, organisoitumista ja toimintatapoja. Hankintapäällikön päätehtävänä alkuvaiheessa onkin implementoida hankintamalli käytäntöön ja kehittää hankintaprosesseja.

Toimit vahvassa yhteistyössä liiketoimintayksikköjen kanssa ja osallistut hankinta- ja sopimusneuvotteluihin. Lisäksi toimit hankintajärjestelmän pääkäyttäjänä ja analysoit hankintatietoa päätöksenteon tueksi. Raportoit tehtävässäsi hankinnan johtoryhmälle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja vahvaa osaamista ja kokemusta hankinnan toimintatapojen ja -prosessien kehittämisestä. Lisäksi kategoriaosaaminen ja kokemus kumppanuusverkoston hallinnasta ovat välttämättömiä tehtävässä onnistumiselle.

Lisäksi toivomme, että sinulla on

  • kyky analyyttiseen ja kokonaisuuksia hahmottavaan ajatteluun
  • suunnitelmallinen, tavoitteellinen ja tuloksellinen työtapa
  • hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot
  • sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito
  • kokemusta teollisuusyritysten hankintaorganisaatiosta.

 

Suur-Savon Sähkö tarjoaa sinulle lisäksi mahdollisuuden päästä vaikuttamaan sekä kasvattamaan omaa osaamistasi edelleen hankintojen huippuammattilaiseksi vahvasti kehittyvässä yrityksessä.

Päätoimipaikkamme on Mikkelissä, mutta voit työskennellä myös Savonlinnan toimipisteessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Mikael Venäläinen, talousjohtaja, Suur-Savon Sähkö, p. 010 210 4240 perjantaina 28.9. klo 8-12 ja tiistaina 2.10. klo 12-16 ja Kristiina Vormala, rekrytointipäällikkö, Barona Engineering, p. 040 837 4019.

Suur-Savon Sähkö on savuton ja päihteetön työpaikka, jossa uuden työntekijän terveystarkastus sisältää huumeseulan.

Hae työpaikkaa 15.10.2018 mennessä