Tule tekemään vallankumousta sähkön myyntiin!

Haemme nyt 105 000 asiakkaan, 80 m€ liikevaihdon ja kasvustrategian kärjeksi ennakkoluulotonta toimitusjohtajaa.

Julkaistu: 16.6.2017 9.07

Tule muuttamaan sähkön myyntimarkkinoita luovalla tavalla

Sinulla on näkemyksellisyyttä, strategista osaamista ja kykyä luoda uutta yrityskulttuuria.

Rohkean ajattelun löytämiseksi emme välttämättä edellytä kokemusta energia-alalta, mutta rautainen liiketoimintakokemuksesi on olennainen. Antamasi johtajanäytöt toimialamurroksessa yksityis- ja yritysasiakkaiden parissa kiinnostaa meitä. Tärkeää on taitosi hyödyntää innovatiivisia yhteistyömalleja ja digitaalisuuden mahdollisuuksia.

Asetut Mikkeliin yhdessä 55 henkilön organisaatiosi kanssa. Tukenasi on alan ammattilaisista muodostuva hallitus, kahden energiakonsernin vankka osaaminen sekä luja halu toimitusjohtajan onnistumiseen kasvusuuntautuneessa tehtävässään.

Kerro meille näytöistäsi markkinamurroksen keskellä erottavan strategian rakentajana:

Täytä ja lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 28.6.2017 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-10961.

Kysymyksiin tehtävästä vastaa Mercuri Urvalissa Kari Hausen, Board & Executive, p. 050-374 3504, maanantaina 19.6. ja maanantaina 26.6.

Suur-Savon Sähkö Oy ja Etelä-Savon Energia Oy yhdistävät voimansa siirtämällä sähkön myyntiliiketoiminnot uuteen yhtiöön. Toiminta käynnistyy suunnitelman mukaan syyskuussa 2017.

Etelä-Savon Energia Oy (ESE) on ympäristöystävällisten energiatuotteiden edelläkävijä, joka panostaa oman sähkönja kaukolämmöntuotannon lisäksi biokaasun tuotantoon sekä aurinkosähköratkaisuihin. Tytäryhtiö ESE-Verkko Oy vastaa sähkönjakelusta toimialueellaan ja konsernissa on myös sähköurakointiyhtiö. Konsernilla on asiakkaita noin 25.000. Konsernin liikevaihto on 51 milj. euroa ja henkilökunnanmäärä Suomessa on noin 100.

Suur-Savon Sähkö on energiakonserni, joka tuottaa, myy ja jakelee energiaa Päijänteen itäpuolisella Järvi-Suomen alueella. Sähkön myyntiliiketoimintaa harjoitetaan koko Suomen alueella. Konserni toimittaa sähkö- ja lämpöenergiaa yli 100 000 asiakkaalle yhteensä 1 500 GWh vuodessa. Konsernin liikevaihto on 154 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä noin 100.