Tule tapaamaan meitä Asuntomessuilla 14.7.-13.8.

Oletko suuntaamassa kesän suurimpaan messutapahtumaan Mikkelin Asuntomessuille? Tule silloin piipahtamaan osastollamme UA14. Osastollamme voit vaikuttaa energiavallankumoukseen, osallistua arvontaan, kysyä sähköstä ja aurinkoenergiasta tai vaikka ladata puhelimesi! Tavataan messuilla - tervetuloa!

Julkaistu: 14.7.2017 16.27

Asuntomessut järjestetään 14.7.-13.8.2017. Kirkonvarkauden asuntomessualue on Saimaan rannalla, kolmen kilometrin päässä Mikkelin torilta. Messut ovat kuukauden ajan avoinna joka päivä klo 10-18 ja niin on myös meidän messuosastomme. 

Messuille pääset nyt kätevästi myös sähköautolla. Sillä aikaa kun tutustut upeisiin messukoteihin, autosi latautuu messuparkissa maksuttomalla latauspisteellämme.

Tämä koko perheen tapahtuma kerää yhteen ihmisiä ympäri Suomen. Tule sinäkin paikalle ja piipahda samalla osastollamme UA14. Osastollamme voit ottaa osaa energiavallankumoukseen, kertomalla meille millaisesta energiayhtiöstä sinä olisit kiinnostunut ja mikä sinulle on asiakkaana tärkeää. Lisäksi saat osastollamme hyödyllistä tietoa sähköstä ja aurinkoenergiasta ja voit hyödyntää erinomaisen messutarjouksemme.

Tervetuloa viihtymään!