Haemme Business Controlleria

Etsimme vahvaa talouden osaajaa tukemaan ja sparraamaan konsernin liiketoimintajohtoa ja organisaatiota.

Julkaistu: 18.12.2017 12.00

Liiketoiminnan analysointi on vahvuuksiasi. Ymmärrät ulkoisen laskennan periaatteet ja vaatimukset. Olet tärkeä palanen yrityksen liiketoiminnan suunnittelu- ja toteutustyössä. Liiketoiminnan kannattavuusraportointi, ad-hoc analyysit sekä ennusteiden laadinta yhdessä liiketoiminnan kanssa ovat normaaleja osia työtehtäviäsi.

Olet kehittämisorientoitunut, sinulla on kriittinen ote käsiteltävään dataan ja ymmärrät toimintaa ja sen kehitystä lukujen kautta. Sinulla on valmiudet hyödyntää talouden järjestelmiä ja BI-raportointijärjestelmiä. Olet kiinnostunut kehittämään prosesseja, suoritusmittareita ja kykenet jalostamaan numeerista tietoa selkeään ja ymmärrettävään muotoon.

Sinulla tulisi olla tehtävään soveltuva koulutus ja muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, vaikka toimit läheisessä yhteistyössä liiketoimintajohdon ja taloushallintotiimin kanssa. Otat mielelläsi vastuuta, etkä pelkää päätöksentekoa.

Lähetä hakemuksesi 17.12.2017 mennessä.


Lisätietoja tehtävästä antavat Tuija Autio Opteam (p. 040 569 0009)  ja Suur-Savon Sähkö -konsernin talousjohtaja Mikael Venäläinen 7. ja 11.12. klo 12-16 (p. 010 210 4240) .