Ota käyttöön YritysKymppi.

Kun yrityksesi sähkön vuosikulutus on alle 150 000 kWh.

YritysKymppi tuotetunnusYritysKymppi

YritysKymppi -sopimuksen avulla pääset hyödyntämään sähkömarkkinoiden hintojen muutoksia, mutta sinun ei tarvitse koko ajan aktiivisesti seurata markkinoiden kehitystä. Voit ostaa sähköä joko kiinteällä takuuhinnalla tai toistaiseksi voimassa olevalla perushinnastolla.

Sopimusta tehdessä hinta kiinnitetään määräajaksi ja se pysyy samana koko sopimuskauden. Sopimuskauden pituus on noin kaksi vuotta. Kiinteän hinnan ansiosta tiedät sähkösi hinnan etukäteen, mikä helpottaa yrityksesi kustannusseurantaa ja budjetointia.

Hyvissä ajoin ennen kauden päättymistä saat yrityksellesi räätälöidyn hintaehdotuksen uudesta kaudesta, sekä tiedon perushinnaston hinnasta. Jos et halua kiinnittää uutta takuuhintaista kautta, sopimus jatkuu perushinnastolla. Perushinnasto on voimassa toistaiseksi. Takuuhintaisen kauden päättyessä sinun ei siis ole pakko sitoutua heti uuteen kauteen, vaan voit jäädä seuraamaan markkinoita ja vertailemaan hintoja.

Saat käyttöösi Helmi -palvelussamme kulutusseurantaraportin, josta voit seurata yrityksesi sähkönkulutusta kuukausi- ja vuositasolla.

Tee YritysKymppi-sopimus soittamalla asiakaspalveluumme p. 0800 90110 (arkisin klo 8-16).

> Tutustu sopimusehtoihin

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Alle 150 000 kWh vuosikulutus 
p. 0800 90110
(arkisin klo 8-16)
asiakaspalvelu@sssoy.fi

> Laske tarjous ja tee sopimus verkossa

Yli 150 000 kWh vuosikulutus
p. 010 210 4600
(arkisin klo 8-16)

yritysmyynti@sssoy.fi 

> Pyydä tarjous