Energiaa luonnollisesti.

VihreäKymppi tuotetunnusVihreäKymppi

Näytä, että välität. Sähkön ostaminen VihreäKymppi-sopimuksella on panostus oman ympäristösi hyväksi. VihreäKymppi-sopimuksen sähkö on EU:n hyväksymällä tavalla tuotettua vesivoimaa mm. Kissakoskelta ja Vaajakoskelta. VihreäKympillä tuotat tuplasti etua ympäristöllesi.

Kuukausimaksu on yhden euron korkeampi kuin muissa tuotteissamme. Kaikki VihreäKymppi-sopimuksista kertyneet vihreät eurot kerätään yhteen pottiin. Tuplaamme potin ja käytämme summan Suur-Savon Sähkön vihreää energiaa tukeviin hankkeisiin. Vuonna 2016 tuimme Pro Puruvesi -hanketta Kuluttajien energianeuvonta -hanketta sekä Kissakosken ja Vaajakosken voimalaitosten kalalaskureita.

Voit tehdä sopimuksen toistaiseksi voimassa olevana tai kahden vuoden määräajaksi takuuhintaisena. Sopimuksen hinnat voit tarkistaa sähköisessä Helmi-asiointipalvelussamme.

Tarjouslaskuri

> Tutustu sopimusehtoihin

Sähkösopimuksen tekeminen on helppoa

Voit saada sähkötarjouksen ja tehdä sopimuksen helposti sähköisessä Helmi-asiointipalvelussamme tai soittamalla asiakaspalveluumme, p. 0800 90110 (arkisin klo 8-16).

Sopimuskohtaiset hinnat löydät tarjouslaskurista ja sopimuksen teon yhteydessä Helmi-palvelusta.

Hyvä tietää

Kun määräaikainen takuuhintainen sopimuskautesi on päättymässä, saat hyvissä ajoin (n. 1-3 kk ennen) meiltä tarjouksen uudesta takuuhintaisesta kaudesta. Jos et tahdo jatkaa uudelle määräaikaiselle sopimuskaudelle, sopimuksesi jatkuu perushinnastolla toistaiseksi voimassa olevana. Saat tarjouksemme mukana myös tiedon tästä perushinnaston hinnasta.

Jos muutat pois ja sinulla on määräaikainen takuuhintainen sopimus voimassa, se päättyy ilmoittamaasi poismuuttopäivään. Sopimusta ei kuitenkaan voida päättää takautuvasti. Uuteen osoitteeseesi voidaan tehdä sopimus, joka sopii parhaiten siihen kiinteistöön ja tilanteeseesi.

AktiiviKymppi, VihreäKymppi ja ReiluKymppi-tuotteiden voimassaolevat hinnat voit tarkistaa tarjouslaskurista sähköisessä Helmi-asiointipalvelussamme. Vuosikulutukseesi perustuvan kokonaishinta-arvion löydät sähkösopimuspalvelustamme. Tai, jos tarvitset apua vuosikulutuksesi arviointiin, voit käyttää energialaskuriamme.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu
p. 0800 90110
(arkisin klo 8-16)

Asioi verkossa

> Helmi-palvelu

> Viesti asiakaspalveluun