Arjesta on helppo nauttia, kun kaikki toimii.

Sähkösopimuksissa on mistä valita

Sähkösopimuksia  on erilaisia. Jos haluat, että sähkösi hinta pysyy kurissa, valitse silloin AktiiviKymppi-sopimus, jossa sähkösi hinta pysyyy samana koko takuuhintaisen kauden ajan.

Jos et pelkää hinnan heilahteluja, mutta edullinen hinta on sinulle tärkeä, valintasi on MarkkinaKymppi Tunti. Siinä sähköenergian hinta perustuu suoraan sähköpörssin vaihtuvaan tuntihintaan.

Uusiutuvia energialähteitä kannattavan valinta on VihreäKymppiVihreäKymppi-sopimuksen sähkö on EU:n hyväksymällä tavalla tuotettua vesivoimaa mm. Kissakoskelta ja Vaajakoskelta. Jos haluat tehdä ympäristölle hyvää, tämä on sinulle paras valinta.

AktiiviKymppi

Turvaa sähkösi hinta. AktiiviKymppi on sinun sopimuksesi, jos haluat tietää etukäteen, mitä sähkösi maksaa tietyllä aikavälillä. Voit heittää hyvästit hintahuolille, sillä ostamasi sähkön hinta pysyy samana koko takuuhintaisen kauden ajan. Sopimus on määräaikainen.

VihreäKymppi

Näytä, että välität. Ostamalla sähkön VihreäKymppi-sopimuksella teet ympäristöllesi hyvää. VihreäKymppi-sähkö on EU:n hyväksymällä tavalla tuotettua uusiutuvaa energiaa mm. Kissakosken ja Vaajakosken vesivoimaloista.

MarkkinaKymppi Tunti

Sähkön hinta tunnin tarkkuudella! MarkkinaKymppi Tunti -sopimuksessa sähkön hinta perustuu suoraan sähköpörssin vaihtuvaan tuntihintaan. Ohjaa sähkönkäyttöäsi vuorokauden edullisimmille tunneille ja pienennä niin sähkölaskuasi!

Sähkösopimuksen tekeminen on helppoa

Voit saada sähkötarjouksen ja tehdä sopimuksen helposti sähköisessä Helmi-asiointipalvelussamme tai soittamalla asiakaspalveluumme, p. 0800 90110 (arkisin klo 8-16).

Sopimuskohtaiset hinnat löydät tarjouslaskurista ja sopimuksen teon yhteydessä Helmi-palvelusta.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu
p. 0800 90110
(arkisin klo 8-16)

Asioi verkossa

> Helmi-palvelu

> Viesti asiakaspalveluun