Osuva valinta!

Nyt sähkö kiinteään kuukausihintaan, reilulla kympillä!

ReiluKymppiReiluKymppi

Sähkö kiinteään kuukausihintaan reilulla kympillä!

ReiluKymppi-sähkösopimuksella saat sähkön kiinteään  kuukausihintaan 12,90  €/kk. Sopimus on määräaikainen ja se on voimassa 24kk. ReiluKymppi-sopimuksen voit tehdä kerrostaloon tai vapaa-ajan asuntoon, jonka sähkön käyttö on alle 4 000 kWh vuodessa.

Tee edullinen ja helppo ReiluKymppi -sopimus nyt!

Tarjouslaskuri

> Tutustu sopimusehtoihin

Jos et ole varma onko ReiluKymppi sinulle sopiva, voit laskea viitteellisen vuosikulutusarvion kulutuslaskurillamme. 

> Laske vuosikulutusarvio kulutuslaskurilla

Anna lahjaksi lisää virtaa elämään

Nyt voit antaa lahjaksi lisää virtaa elämään tai opiskeluun uudelle ylioppilaalle, opinnoissaan valmistujalle tai nuorelle muuten vaan.

Voit lahjoittaa hänelle valitsemasi suuruisen ReiluKymppi-lahjakortin, jolla hän saa kortin summan arvosta sähköä ReiluKymppi-sähkösopimuksella. Lisäksi hän maksaa sähkön jakelusta kulutuksen mukaan paikalliselle verkkoyhtiölle. Lahjakortti on mukava tapa auttaa vaikkapa opiskelunsa aloittavaa asumisen alkuun. Lahjakortin summaa lyhennetään kortin saajan sähkölaskuilta, kunnes summa on kokonaan käytetty.

Lahjakortti on voimassa 24 kk ostopäivästä, eikä sitä vaihdeta rahaksi. Sen käyttäminen edellyttää ReiluKymppi-­sopimusta Suur-Savon Sähkön kanssa. Lisätietoa saat asiakaspalvelustamme.

Lahjakorttivaihtoehdot

  6 kk   77,40 €
12 kk  154,80 €
24 kk  309,60 €

Osta lahjakortti

Sähkösopimuksen tekeminen on helppoa

Voit saada sähkötarjouksen ja tehdä sopimuksen helposti sähköisessä Helmi-asiointipalvelussamme tai soittamalla asiakaspalveluumme, p. 0800 90110 (arkisin klo 8-16).

Sopimuskohtaiset hinnat löydät tarjouslaskurista ja sopimuksen teon yhteydessä Helmi-palvelusta.

Hyvä tietää

Kun määräaikainen takuuhintainen sopimuskautesi on päättymässä, saat hyvissä ajoin (n. 1-3 kk ennen) meiltä tarjouksen uudesta takuuhintaisesta kaudesta. Jos et tahdo jatkaa uudelle määräaikaiselle sopimuskaudelle, sopimuksesi jatkuu perushinnastolla toistaiseksi voimassa olevana. Saat tarjouksemme mukana myös tiedon tästä perushinnaston hinnasta.

Jos muutat pois ja sinulla on määräaikainen takuuhintainen sopimus voimassa, se päättyy ilmoittamaasi poismuuttopäivään. Sopimusta ei kuitenkaan voida päättää takautuvasti. Uuteen osoitteeseesi voidaan tehdä sopimus, joka sopii parhaiten siihen kiinteistöön ja tilanteeseesi.

AktiiviKymppi, VihreäKymppi ja ReiluKymppi-tuotteiden voimassaolevat hinnat voit tarkistaa tarjouslaskurista sähköisessä Helmi-asiointipalvelussamme. Vuosikulutukseesi perustuvan kokonaishinta-arvion löydät sähkösopimuspalvelustamme. Tai, jos tarvitset apua vuosikulutuksesi arviointiin, voit käyttää energialaskuriamme.

Oletko saanut ReiluKymppi-lahjakortin?

Lunasta lahjakortti

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu
p. 0800 90110
(arkisin klo 8-16)

Asioi verkossa

> Helmi-palvelu

> Viesti asiakaspalveluun