Lopeta sähkön hinnasta huolehtiminen

AktiiviKymppi tuotelogoAktiiviKymppi 

Turvaa sähkösi hinta. AktiiviKymppi on sinun sopimuksesi, jos haluat tietää etukäteen, mitä sähkösi maksaa tietyllä aikavälillä. Sinun ei tarvitse kantaa huolta hintamuutoksista, sillä ostamasi sähkön hinta pysyy samana koko takuuhintaisen kauden ajan. Voit valita sopimuksen kestoksi 12, 18 tai 24 kuukautta. Sopimus on määräaikainen aina takuuhintaisen kauden loppuun saakka.

Tarjouslaskuri

> Tutustu sopimusehtoihin

Sähkösopimuksen tekeminen on helppoa

Voit saada sähkötarjouksen ja tehdä sopimuksen helposti sähköisessä Helmi-asiointipalvelussamme tai soittamalla asiakaspalveluumme, p. 0800 90110 (arkisin klo 8-16).

Sopimuskohtaiset hinnat löydät tarjouslaskurista ja sopimuksen teon yhteydessä Helmi-palvelusta.

Hyvä tietää

Kun määräaikainen takuuhintainen sopimuskautesi on päättymässä, saat hyvissä ajoin (n. 1-3 kk ennen) meiltä tarjouksen uudesta takuuhintaisesta kaudesta. Jos et tahdo jatkaa uudelle määräaikaiselle sopimuskaudelle, sopimuksesi jatkuu perushinnastolla toistaiseksi voimassa olevana. Saat tarjouksemme mukana myös tiedon tästä perushinnaston hinnasta.

Jos muutat pois ja sinulla on määräaikainen takuuhintainen sopimus voimassa, se päättyy ilmoittamaasi poismuuttopäivään. Sopimusta ei kuitenkaan voida päättää takautuvasti. Uuteen osoitteeseesi voidaan tehdä sopimus, joka sopii parhaiten siihen kiinteistöön ja tilanteeseesi.

AktiiviKymppi, VihreäKymppi ja ReiluKymppi-tuotteiden voimassaolevat hinnat voit tarkistaa tarjouslaskurista sähköisessä Helmi-asiointipalvelussamme. Vuosikulutukseesi perustuvan kokonaishinta-arvion löydät sähkösopimuspalvelustamme. Tai, jos tarvitset apua vuosikulutuksesi arviointiin, voit käyttää energialaskuriamme.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu
p. 0800 90110
(arkisin klo 8-16)

Asioi verkossa

> Helmi-palvelu

> Viesti asiakaspalveluun