Kaukolämpöön liittyminen

Kaukolämpöverkkoon voidaan liittää niin uudet kuin vanhatkin kiinteistöt, mikäli kiinteistön sijainti sen mahdollistaa.

Suur-Savon Sähkö toimittaa kaukolämpöä Hartolassa, Joutsassa, Juvalla, Kangasniemellä, Kerimäellä, Mäntyharjulla, Pertunmaalla, Puumalassa, Rantasalmella ja Savonlinnassa.

Kuva linkkiä varten -

Pyydä tarjous kaukolämmöstä

Voit pyytää tarjouksen täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen tai soittamalla kaukolämmön myyntiin. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse.

p. 010 210 4522
(arkisin klo 8-16)

Pyydä tarjous kaukolämmöstä

Jos olet kiinnostunut liittämään kotisi kaukolämpöön, toimi näin:

  • Tarkista yllä olevasta kartasta sijaitseeko kotisi taajamassa, jossa on kaukolämmön jakelua.
  • Jos sijaitsee, ota yhteyttä kaukolämmön myyntiin. Voit toimittaa tarjouspyynnön lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostitse (ks yllä). Myyntimme tarkistaa saatavuuden osoitteeseesi tarkemmin.
  • Kun kaukolämpö on saatavilla, teemme kiinteistöön katselmuksen liittymistarjousta varten. Katselmuksessa sovitaan kaukolämpöliittymän putkireitti kadulta kiinteistön lämmönjakohuoneeseen sekä laitteiden sijoitus. Katselmuksessa sovitaan myös mahdollisen öljysäiliön poistosta.
  • Katselmuksen jälkeen lämmönmyyjä tekee kirjallisen tarjouksen liittymisestä. Annamme samalla myös ohjeita putkiurakoitsijan valintaan ja kilpailutukseen.
  • Pyydä tarjous valitsemaltasi putkiurakoitsijalta kaukolämpövaihtimesta ja putki- ja sähkötöistä, sekä mahdollisista asbesti- ja purkutöistä.
  • Kun päätös liittymisestä on selvä, allekirjoitamme liittymissopimuksen ja lähetämme liittymislaskun.
  • Liittymä rakennetaan suunnitelmien ja sovitun aikataulun mukaan.
  • Valitse putkiurakoitsija ja tee kirjallinen sopimus heidän kanssa. Putkiurakoitsija tekee sovitut laitehankinnat sekä purku- ja asennustyöt.
  • Lämmönkäytön alkaessa suoritamme käyttöönottotarkastuksen ja töiden lopullisen valmistumisen jälkeen lopputarkastuksen
  • Lopputarkastuksen yhteydessä annamme kiinteistön hoitajalle myös käytönopastusta.

Asiakkaan kaukolämpölaitteisto on yksinkertaista ja varmaa tekniikka, joten voit luottaa sen toimivuuteen. Kaikki kaukolämpömittarimme ovat lisäksi etäluettavia, joten voit seurata energiankulutustasi Helmi -palvelussamme reaaliaikaisesti.

Etsitkö kaukolämmön liittymismaksuja, hintoja ja ehtoja?

Kaukolämmön yhteystiedot

Kaukolämmön myynti
p. 010 210 4522
(arkisin klo 8-16)
kaukolampo@sssoy.fi

Asiakaspalvelu
p. 0800 90990
(arkisin klo 8-16)
asiakaspalvelu@sssoy.fi

Reilu-kaukolämpö

Suur-Savon Sähkö Oy:n kaukolämpötoiminnoilla on Energiateollisuus ry:n myöntämä Reilu Kaukolämpö -laatumerkki. Merkki on osoitus korkeasta laatutasosta sekä tasapuolisesta, asiakaslähtöisestä ja avoimesta toiminnasta.