Koti > Ajankohtaista > Uutiset > Haemme pro grad...

Haemme pro gradu- tai DI-työntekijää – Älykäs kunnossapito ja tekoälyn opettaminen

Suur-Savon Sähkö haluaa panostaa sähköverkkojen älykkään kunnossapidon kehitykseen, joka mahdollistaa pienemmän hiilijalanjäljen ja paremman asiakaskokemuksen lyhentyneiden sähkökatkojen muodossa.

Tule kehittämään Suur-Savon Sähkön älykästä kunnossapitoa ja luomaan uudenlaista edistyksellisen analytiikan kyvykkyyttä!

Haemme määräaikaiseen yhdeksän (9) kuukauden työsuhteeseen pro gradu- tai DI-työntekijää, jolla on vahva kiinnostus edistyksellistä analytiikkaa, koneoppimista ja sähköverkkojen kunnossapitoa kohtaan.

Vastaat koneoppimisen algoritmin opettamisesta yhdessä ulkoisten ja sisäisten kumppaneiden kanssa sekä tunnistat opettamiseen liittyviä parhaita käytäntöjä. Lopputyön aikana pyrit tunnistamaan koneoppimisen keinoin erilaisesta kuva-aineistossa mm. sähköverkkojen sähkötekniseen tarkastukseen ja kasvustoon liittyviä asioita. Lopputuloksena syntyy opetettu koneoppimisen malli, jonka avulla parannetaan häiriöttömän sähkönjakelun edellytyksiä.

Haemme tehtävään esimerkiksi tietotekniikan, tuotantotalouden tai sähkötekniikan opiskelijaa, jonka opinnot ovat loppusuoralla. Tutkintosi voi olla esim. DI-, KTM opiskelija tai vastaava. Etsimme henkilöä, joka on innostunut tekoälyn hyödyntämisestä, edistyksellisestä analytiikasta ja näkee näiden potentiaalin älykkään kunnossapidon rakentamisessa. Arvostamme myös aikaisempaa opintojen aikaista työkokemusta, python -osaamista sekä ymmärrystä sähköverkoista.

Odotamme, että sinulla on erinomaiset viestinnälliset ja tietotekniset valmiudet sekä hyvä englannin kielen taito. Tehtävässä tarvitaan itsenäistä työotetta, kykyä tiimityöskentelyyn ja hyviä yhteistyötaitoja.  Ennen kaikkea haemme motivoitunutta ja kunnianhimoista henkilöä, jolla on halu viedä osaamisensa uudelle tasolle. Toimipiste on Mikkelissä ja meillä on hybridityökäytäntöjen mahdollistamat etätyömahdollisuudet.

Tarjoamme todella mielenkiintoisen palkallisen työtehtävän, jossa pääset vaikuttamaan työsi vaativuustasoon riippuen aikaisemmasta kokemuksestasi. Työlläsi on suora vaikutus ihmisten elämään ja ympäristöön. Pääset parantamaan sähkönsiirtoasiakkaiden asiakaskokemusta mahdollistamalla lyhyempiä sähkökatkoja ja pienennät kunnossapidosta aiheutuvaa hiilijalanjälkeä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Milla Ratia p. 050 577 0703, parhaiten tavoitettavissa  22.11. klo 15.30-16.30 sekä  1.12. klo 8-9  ja Laura Vuorinen p. 040 594 3489,  24.11. klo 8-9 sekä  30.11. klo 15-16.

Jätä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 5.12.2021 oheisen hakupainikkeen kautta.


Suur-Savon Sähkö -konserni on järvisuomalainen energiakonserni, joka vastaa sähkön siirto- sekä lämpöliiketoiminnasta Päijänteen itäpuolisella Järvi-Suomen alueella. Yhtiö omistaa sähkön tuotantoa oman toimialueen lisäksi muualla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Konserniin kuuluvat myös sähkönmyyntiyhtiöt Lumme Energia ja Loiste Sähkönmyynti sekä Lumme Energian aurinkovoimapalveluita tarjoava tytäryhtiö Solarigo Systems. Kehitämme yhdessä kumppaneidemme kanssa Järvi-Suomea kohti hiilineutraalia ja hyvinvoivaa tietoyhteiskuntaa.​ Henkilöstöä meillä on noin 100. sssoy.fi