Kaukolämpölasku

Kaukolämpölasku koostuu perus- ja energiamaksusta. Laskutus tapahtuu jälkikäteen kulutuksen perusteella kerran kuukaudessa. Kaukolämpöön liittymisestä veloitetaan liittymismaksu.

Perusmaksu kaukolämpölaskulla

Laskussa laskutetaan perusmaksu edeltävältä kuukaudelta. Perusmaksun perusteena on laskutusvesivirta. Voit lukea perusmaksun muodostumiseen tarkemmin kaukolämmön hinnastosta.


Energiamaksu kaukolämpölaskulla

Energiamaksu laskutetaan edellisen kuukauden aikana kulutetun lämmön mukaan. Kulutettu määrä näkyy laskullasi. Energiamaksuun voit tutustua kaukolämmön hinnastossa.


Kaukolämpölaskun laskutusrytmi

Kaukolämpö laskutetaan aina kuukausittain. Laskun eräpäivää ei voi muuttaa ja se on aina 14 päivää laskun päiväyksestä. 

Sähköinen lasku suoraan pankkisi palveluun

Kun haluat laskusi helposti sekä nopeasti hyvissä ajoin ennen eräpäivää, kannattaa ottaa käyttöön sähköinen lasku.

Kuluttaja-asiakkaiden sähköinen e-lasku

Laita piste paperinpyöritykselle ja tee vaivaton e-laskusopimus verkkopankissasi. E-lasku vähentää turhaa paperijätettä, ja sen käyttö on helppoa ja nopeaa. Voit ottaa sen käyttöösi tekemällä sopimuksen oman pankkisi kanssa verkkopankissa tai pankin palvelupisteessä. Sopimuksen tekemistä varten kannattaa ottaa esille viimeisin paperilasku, saat siitä sopimuksen tekemiseen tarvittavat tiedot. E-laskun saat aina laskun lähetyspäivänä oman pankkisi verkkopalveluun ja voit myös asettaa sen siellä automaattisesti maksuun, jolloin et tarvitse huolehtia sähkölaskun eräpäivästä. E-laskut jäävät myös talteen pankin palveluun myöhempää tarkastelua varten.

Yritysasiakkaan verkkolasku

Yritysasiakkaana voit saada meiltä laskun yritysten sähköisenä verkkolaskuna. Ilmoita meille yrityksen tiedot (asiakasnumero, yrityksen nimi ja osoite sekä y-tunnus) sekä verkkolaskuosoite sähköpostitse laskut@sssoy.fi osoitteeseen.

Paperilasku postitse

Lasku sähköstä toimitetaan normaalisti paperilaskuna sekä kuluttaja- että yritysasiakkaille. Postitse ilmoittamaasi laskutusosoitteeseen toimitettu paperilasku on maksuton.


Laskuarkisto

Kaikki sinulle lähetetyt laskut löydät Helmi-palvelustamme 'Laskuni' -osiosta. Voit siellä tarkastella sinulle lähetettyjä laskuja ja ne säilyvät siellä laskuarkistossa ilman eri toimenpiteitä. Laskuarkistostavoit myös tulostaa kadonneen laskun tilalle uuden.

Laskut ovat pdf-muodossa, joten tarvitset niiden tarkasteluun pdf-tiedostojen katselu ohjelman, joko selaimeesi tai erillisenä ohjelmana. Jos lasku ei aukea, salli ponnahdusikkunat Helmi-palvelun sivuilla. Tämän voit tehdä selaimesi astuksista.

Etsitkö kaukolämmön liittymismaksuja, hintoja ja ehtoja?

Kysyttävää laskusta?

p. 0800 90444
(arkisin klo 8-18)