Työnhakijalle

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden energiayhtiötä

Suur-Savon Sähkö on merkittävä ja vakavarainen paikallinen toimija, jonka omistavat pääosin alueen kunnat, yritykset ja yhteisöt. Suur-Savon Sähkössä henkilökunnan jaksamiseen ja viihtymiseen panostetaan. Tarjoamme erilaisia ura- ja kouluttautumismahdollisuuksia. Kannustamme henkilökuntaamme myös osallistumaan monipuolisesti liikunta- ja harrastustoimintaan.

Kehittyvä ja uudistuva energia-ala tarjoaa mielenkiintoisia uramahdollisuuksia. Energian myynnin ja tuotannon lisäksi panostamme voimakkaasti myös sähköverkon rakentamiseen. Meillä riittää töitä monipuolisesti energia-alan erikoisammattilaisille. Energiaa tarvitaan aina!

Me Suur-Savon Sähkössä uskomme, että hyvien tulosten ja kilpailukyvyn takana ovat osaavat ja motivoituneet ihmiset. Tarjoamme siksi henkilökunnalle monipuoliset mahdollisuudet kouluttautua ja kehittyä. Katso avoimet työpaikkamme tai jätä avoin hakemus!

Videolla laskutuspäällikkö Johanna Viskari kertoo urakehityksestään Suur-Savon Sähkössä.

Hae työ- tai harjoittelupaikkaa

Voit lähettää meille avoimen työpaikkahakemuksen tai hakea oppisopimus- tai työharjoittelupaikkaa. Säilytämme hakemuksesi puoli vuotta. Olemme sinuun yhteydessä, jos sinulle sopivia työtehtäviä on tarjolla.

Töissä asiakaspalvelussa

Asiakaspalvelussamme työskentelee noin kaksikymmentä työntekijää erilaisissa tehtävissä, kuten puhelinpalvelussa tai laskutuksen parissa. Videolla palveluneuvoja Hanna Jaakkonen kertoo työstään.

Miten kouluttautua? Monta tietä energia-alalle

Oletko parhaillaan miettimässä, mitä tekisit peruskoulun jälkeen? Suunnitteletko tulevaisuuttasi: millainen koulutus johtaisi kiinnostavalle alalle, kiinnostaviin tehtäviin?

On monta tietä kouluttautua energia-alan ammatteihin ja tehtäviin:

Miten kouluttautua energia-alalle

Oppisopimus ja harjoittelu

Oppisopimuskoulutus on mainio tapa opiskella työn ohella energia-alan ammattilaiseksi. Koulutusohjelmasi räätälöidään aikaisempien opintojesi ja kokemuksesi perusteella.

Oletko kiinnostunut harjoittelupaikasta Suur-Savon Sähkössä? Järjestämme harjoittelupaikkoja joustavasti mahdollisuuksien mukaan. Lähetä meille hakemus ja katsotaan yhdessä, pystymmekö olemaan avuksi opintojasi sivuavan työharjoittelun suhteen.

Työsuhde-edut

Lisää virtaa liikunnasta!

Suur-Savon Sähkössä panostetaan henkilökunnan virkistys- ja harrastustoimintaan monipuolisesti liikunta- ja kulttuuriseteleillä. Lisäksi meillä on yhteistoimintaa, mm. sähly-, ja lentopallojoukkuetoimintaa sekä vuosittainen liikuntapäivä.

Hyvä tulos saavutetaan yhdessä

Suur-Savon Sähkössä on käytössä tulospalkkiojärjestelmä, jonka tarkoituksena on jakaa osa hyvin onnistuneen toiminnan myötä saavutetusta tuloksesta henkilöstölle. Suur-Savon Sähkön vakituinen henkilökunta on järjestelmän piirissä, sillä me uskomme yhteistyön voimaan.

Mökille rentoutumaan

Suur-Savon Sähkön henkilökuntaetuihin kuuluu mahdollisuus lomailla yhtiön Vuokatin mökillä Sotkamossa. Seutu tarjoaa loistavat ulkoilumahdollisuudet, talvella voi lasketella Vuokatin rinteillä ja kesällä lähteä ulkoilemaan alueen lukuisille merkityille vaellusreiteille.

Työterveyshuolto

Työterveyshuollon tavoitteena on henkilöstön työuran aikaisen terveyden ja työkyvyn ylläpitäminen, edistäminen ja seuranta. Kaikilla paikkakunnilla työterveyshuoltoon kuuluu ennalta ehkäisevän työterveyshuollon lisäksi yleislääkäritasoinen sairaanhoito.